Je bedrijf verdient beter.

Bij Kommodoor brengen we orde in de dagelijkse operaties en scherpen we de strategische richting aan. Ontdek hoe we jouw organisatie transformeren met meetbare verbeteringen in efficiëntie en winstgevendheid.

SERVICES

Goed genoeg, dat bestaat niet.

Performance Scan

Een diepgaande analyse van je processen en systemen. We beoordelen de operationele efficiëntie en geven een gedetailleerd rapport met concrete aanbevelingen voor groei.
Scan van het core team
Beoordeling van processen en systemen
EPC-Score die operationele efficiëntie weergeeft
Concrete aanbevelingen voor verbetering
Voor als je de winstmarge wil verhogen, inefficiënte processen wil spotten, de operationele werking wil verbeteren.
Ik wil eens praten
€1.500

Strategy Forecast

De Strategy Forecast is een tweedaagse workshop die uw visie, missie, ambitie en strategie in lijn brengt met uw dagelijkse operationele werking. Wat moeten we wel nog doen, en wat niet meer?
Dag 1 - We focussen op het strategische luik, bepalen uw meerjarenplan en bespreken de uitdagingen en kansen waar uw bedrijf voor staat.
Dag 2 - We leggen de focus op de operationele impact van uw strategie. We bekijken uw interne processen en teams en identificeren verbeterpunten.
We brengen de strategische en operationele aspecten samen en presenteren u een concreet plan om uw doelstellingen te behalen.
Voor als je de strategie wil herdefiniëren, een betere afstemming wil tussen strategie en uitvoering, gedragenheid wil creëren in het team.
Ik wil eens praten
€7.500

Operationeel Excellence Programma

Het Operational Excellence Program is een jaarprogramma dat uw bedrijf helpt om de operationele efficiëntie te verhogen en de winstmarge te optimaliseren.
Jaarlijkse begeleiding
Diepgaande analyse
Concrete aanbevelingen voor optimalisatie
Implementatiebegeleiding en coaching
Voor als je de operationele efficiëntie wil verhogen, je winstmarge wil optimaliseren, je organisatie succesvol wil zijn.
Ik wil eens praten
Prijs op maat
van chaos naar champagne

De impact van ons werk

Uitdagingen

Winstmarge onder druk

Kwaliteit van het werk daalt

Frustratie bij medewerkers

Stagnerende groei

Efficiëntie

Financiële zekerheid

Meer tevreden klanten

Betrokkenheid van het team

Continue en duurzame groei

vaak gestelde vragen

Stomme vragen bestaan niet

Waarom niet zelf doen?

Hoewel het inschakelen van Kommodoor in eerste instantie kosten met zich meebrengt, leidt de langetermijnwinst door verbeterde efficiëntie, tijdsbesparing en hogere productiviteit tot een aanzienlijke ROI. Een investering die zichzelf terugverdient, dus.

Waarom niet via een vaste hire?

Kommodoor respecteert de vertrouwelijkheid van bedrijfsinformatie om de veiligheid van jouw gegevens te waarborgen. Bovendien werkt Kommodoor samen met het team van de klant om hun betrokkenheid en controle over het proces te verzekeren.

Waarom geen software zoals Asana gebruiken?

Zodat je team zich op lange termijn beter kan concentreren op de core business en jullie zo sneller kunnen groeien. Verbeterde efficiëntie en procesoptimalisatie leidt tot een netto tijdsbesparing voor jouw team.

Waarom niet zelf doen?

Wij geloven heilig in "process over tools". Een timmerman die er niet in slaagt een kast op tijd af te werken, gaat die uitdaging niet oplossen door een nieuwe hamer te kopen.

zij waren je voor

Je bent in goed gezelschap

"Kommodoor verruimt ons perspectief en tilt ons team naar nieuwe strategische hoogtes door uitdagingen vanuit een andere invalshoek te benaderen."

Stein - CIO Upgrade Estate

“Met Kommodoor vond ik structuur in mijn chaotische dagen en een kompas voor mijn strategische beslissingen.“

Ann-Sophie - Zaakvoerder LOCAS

“Kommodoor gaf UNIZO een heldere richting, een gedeelde visie en de tools om onze cultuur te versterken. We gaan met vertrouwen de toekomst tegemoet.“

Doreen - Manager Unizo OVL

Stel niet langer uit

Grijp nu je kans op een duidelijke richting.

We hebben nog tijd, toch?

De beste tijd om verandering te zaaien was gisteren, de tweede beste tijd is nu. Laten we samen de toekomst van je onderneming verzekeren.

Gelukt! Jouw berichtje is verstuurd. We contacteren je ASAP.
Oeps... Er ging iets verkeerd. Probeer eens de pagina te vernieuwen of stuur ons via Whatsapp.